De 'T' en 'G'
van T&G Created

Twee vrienden met een grote passie voor webdesign.

Co-founder &
all-in-one designer

Teun Nooijen

Er is niets wat we niet kunnen maken. Met dit motto ga ik telkens weer aan de slag. Mijn creativiteit en skills met grafische programma’s helpen mij hierbij. Dit is ook wat ik het liefst de hele dag doe. Ideeën van mezelf of andere visueel maken. Dit maakt de glimlach die u hiernaast ziet. Hopelijk kan ik uw probleem aanpakken met mijn enthousiasme.

Co-founder & troubleshooter

Geert Bens

Een zelfgeleerde ICT ‘er met een communicatie achtergrond. Dit is een combinatie die je niet vaak hoort. Maar dat ben ik! Naast deze competenties ben ik ook erg sociaal en los ik problemen met een creatieve manier op. Hierdoor lijkt mijn motto veel op die van mijn compagnon: er is niets wat wij niet kunnen oplossen.

Co-founder & troubleshooter

Geert Bens

Een zelfgeleerde ICT ‘er met een communicatie achtergrond. Dit is een combinatie die je niet vaak hoort. Maar dat ben ik! Naast deze competenties ben ik ook erg sociaal en los ik problemen met een creatieve manier op. Hierdoor lijkt mijn motto veel op die van mijn compagnon: er is niks wat wij niet kunnen oplossen.

Zijn wij een duo waar jij mee wil samenwerken?

Plan een vergadering in of stuur ons een WhatsApp- berichtje.

Zijn wij een duo waar jij mee wil samenwerken?

Plan een vergadering in of stuur ons een WhatsApp- berichtje.

Adres

Zonnedauwstraat 10
5455GX Wilbertoord

E-mail

Telefoon

Adres
Zonnedauwstraat 10
5455GX Wilbertoord

E-mail

Telefoon