Een verouderde website achter het behang plakken
Siebers Woonstoffen
Siebers Woonstoffen is al 60 jaar actief binnen de stofferingbranche en staat bekend om zijn vakmensen en kwaliteit. Keer op keer verrassen ze de klant met een verbluffend resultaat. Het motto van Siebers woonstoffen is daarom ook: Alweer een tevreden klant.

Het stoffeerbedrijf heeft de website al jarenlang links laten liggen, waardoor de website echt aan vervanging toe was. Ook de huisstijl en het imago van het bedrijf paste niet meer bij de oude website. Het hechte en vakbekwame team was niet meer terug te vinden in de website. Daarnaast was de website ooit bedoelt om de bezoekers een overzicht te geven van de diensten en producten die Siebers Woonstoffen leverde. Hoogtijd voor een update dus!

Door middel van verschillende gesprekken is de identiteit van Siebers Woonstoffen geschetst. Een hecht familiebedrijf waarin kwaliteit en tevredenheid van de klant centraal staan. Deze identiteit is doorgevoerd in de nieuwe huisstijl van de website. De website geeft een creatief overzicht van de verschillende diensten die Siebers Woonstoffen levert. De aanvullende foto’s fungeren hierin als inspiratie voor de klant.

Adres

Zonnedauwstraat 10
5455GX Wilbertoord

E-mail

Telefoon

Adres
Zonnedauwstraat 10
5455GX Wilbertoord

E-mail

Telefoon