Een heldere webshop voor frituurfilters
ACE Filters Europe
ACE Filters Europe is een verkoper van filterproducten voor frituurolie met meerdere vestigingen over de wereld. Met hun producten zorgen ze ervoor dat horecabedrijven de frituurmachines op een duurzame manier kunnen filteren, waardoor het vet een stuk langer meegaat. Zo verkoopt ACE Filters Europe poeder, filters en volledige filtermachines.

ACE Filters Europe was al in het bezit van een website, waarin informatie over het bedrijf en de producten te vinden waren. Ze waren echter nog niet bezig met het online verkopen van de filterproducten. Er was behoefte aan een heldere webshop die gemakkelijk is te gebruiken en daarbij werd verbonden aan de bestaande website. ACE Filters Europe wilde gemakkelijk de verkopen kunnen genereren.

Dit heeft geresulteerd in een rustige webshop die door de gebruiker gemakkelijk is te navigeren. Door het koppelen van een betaal- en mailsysteem kan ACE Filters Europe nu gemakkelijk vanuit het kantoor de verkopen regelen. Betalingen worden automatisch gedaan en mails worden direct verzonden bij een nieuwe bestelling. Op deze manier hoeft de bestelling alleen nog maar ingepakt en verstuurd te worden.

Adres

Zonnedauwstraat 10
5455GX Wilbertoord

E-mail

Telefoon

Adres
Zonnedauwstraat 10
5455GX Wilbertoord

E-mail

Telefoon