een fictief krantenartikel met als kop: "T&G created stapt in crypto"

Website betalen met cryptovaluta? Dat kan bij ons!

een fictief krantenartikel met als kop: "T&G created stapt in crypto"

Je website betalen met cryptovaluta

T&G Created is een van de eerste webdesignbureaus in Nederland die cryptovaluta accepteren als betaalmiddel en hier zijn wij ongelofelijk blij mee. Wij zijn er op gehamerd om altijd onze diensten te innoveren. Daarom kunnen onze klanten hun website nu kopen met cryptovaluta, waaronder: Ethereum, Bitcoin, Litecoin en Ripple betalen.

Laten we eerlijk zijn, cryptovaluta is de meest disruptieve ontwikkeling uit de 21ste eeuw. En deze disruptie zorgt voor veel twijfels. Toch zien we al steeds meer bedrijven die deze technologie gebruiken. Degene die dit doen, zien de waarde die cryptovaluta met zich mee brengt.

Wij geloven al een tijdje in deze technologie. Daarom hebben wij zelf ook al een langere tijd een deel van ons vermogen geïnvesteerd in cryptovaluta. We zien de potentie van deze valuta in en willen ons steentje bijdragen aan de revolutie die nu plaatsvindt.

Wat is cryptovaluta nu precies?

Steeds meer mensen kennen de term cryptovaluta maar weinig daarvan snappen nu echt hoe het werkt. Dat is ook begrijpelijk want het is ook een vrij ingewikkeld verhaal. Cryptovaluta is een nieuwe vorm van geld, volledig digitaal en gedecentraliseerd. Deze decentralisatie maakt crypto speciaal, want dit zorgt ervoor dat niet één partij de macht heeft.

Bij de euro is het namelijk zo dat de bank ervoor zorgt dat de transacties tussen rekeningen worden goedgekeurd. Het netwerk die de transacties goedkeurt bij crypto heet de blockchain. Iedereen met goede hardware kan op dit netwerk inloggen en mee helpen met het goedkeuren van deze transacties.

Deze personen worden miners genoemd, op de hardware van deze miners draait het netwerk. Iedere keer als er een transactie plaatsvind wordt er een moeilijke wiskundige formule gemaakt die opgelost moet worden door deze miners. Als deze formule wordt opgelost wordt de transactie goedgekeurd en wordt er een nieuw block aan de blockchain toegevoegd.

Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van het kopen van een website met cryptovaluta?

Degene die geen kennis hebben in deze wereld zullen ook hoogst waarschijnlijk niet snappen waarom wij deze ontwikkeling adopteren. Daarom is het even belangrijk om kort samen te vatten wat nu de voordelen zijn van deze manier van betalen:

  • We openen onszelf op voor een nieuwe doelgroep. Uit onderzoek is gebleken dat gemiddeld 40% van alle klanten die betalen met cryptovaluta, nieuwe klanten zijn.
  • Bitcoin is immuun voor inflatie omdat er maximaal 21 miljoen in circulatie komen. Ook kun je je crypto “staken” voor rente. Hierdoor groeit je vermogen en kun je het altijd gebruiken wanneer nodig.
  • We bieden onze klanten meer mogelijkheden omtrent betaling.
  • Cryptovaluta heeft een snellere transactie en we minimaliseren de kans op terugboeking fraude. Het is erg moeilijk om onrechtmatig je geld terug te krijgen omdat alle transacties worden geregistreerd in de blockchain.  
  • We laten aan de wereld zien dat wij een bedrijf zijn dat open staat voor innovatie.

Interesse in een website?

Zoek jij een bedrijf dat luistert naar jouw problemen en hier slimme oplossingen voor bedenkt doormiddel van geweldig webdesign. En ook nog eens de mogelijkheid hebben om deze website te betalen doormiddel van cryptovaluta. Contacteer ons dan via deze pagina: https://tgcreated.nl/contact/

Bekijk ook vooral het artikel in de Gelderlander over ons bedrijf!

Foto van Teun Nooijen en Geert Bens in een artikel van de Gelderlander over het kopen van een website met cryptovaluta

 

Meer artikelen van ons blog

Geert Bens

Geert Bens

Geert is de communicatieve techneut binnen het bedrijf. Hij zit momenteel in zijn laatste jaar van zijn studie communicatie en heeft hier veel kennis opgedaan over het vak. Hiernaast verdiept hij zich graag in andere vakgebieden zoals: economie, geschiedenis, psychologie, filosofie en politiek. Dit zorgt voor een breed scala aan onderwerpen waar Geert over kan schrijven.

Adres

Zonnedauwstraat 10
5455GX Wilbertoord

E-mail

Telefoon

Adres
Zonnedauwstraat 10
5455GX Wilbertoord

E-mail

Telefoon