Design auto veiler
Automotive Auctions
Automotive Auctions is een gigant in het veilen van auto's. Ze zijn één van de marktleiders en veilen meer dan 80 auto's per week. Samen met BVA Auctions als partner kunnen we met zekerheid zeggen dat Automotive Auctions een "serious player" is binnen de autowereld.

Voor Automotive Auctions was het belangrijk dat de site er beter uit kwam te zien doormiddel van een nieuw design. Daarnaast was er behoefte om meer over de auto's te kunnen vertellen dan alleen de kilometerstand en de pk's. Want zoals Nino Hermans zegt: "het verhaal achter een auto is soms mooier dan de auto zelf".

De auto's zijn een veelbetekenend onderdeel van Automotive Auctions, maar het bedrijf blinkt echt uit in de hechte cultuur. Dit wilde we daarom ook graag uitlichten in de vorm van een team pagina. Hier krijgt ieder personeelslid een plekje op de site en verwerft de klant een beter inzicht van de mensen achter Automotive Auctions.

Als laatste wilde we de klant ook up-to-date houden met de ontwikkelingen die Automotive Auctions iedere week mee maakt. Een persoonlijke blog was hiervoor de ideale oplossing. Langs het verhaal van Automotive Auctions te vertalen naar de klant, helpt het ook met het verhogen van de organische bezoekers.

Voor dit project is er samengewerkt met Cybox als partner. Wij hebben de website ontworpen en zij hebben hem ontwikkeld. We hebben een geweldige samenwerking gehad met zowel Cybox als Automotive Auctions.

Adres

Zonnedauwstraat 10
5455GX Wilbertoord

E-mail

Telefoon

Adres
Zonnedauwstraat 10
5455GX Wilbertoord

E-mail

Telefoon