Website dorp Wilbertoord
Vereniging Wilbertoord
Dit project ligt erg dicht bij ons hart aangezien wij geboren en getogen zijn in Wilbertoord. Het was daarom ook een eer om een vernieuwde website te creëren die het dorp online zou verbinden. We hebben samen gewerkt met de vrijwilligers van Vereniging Wilbertoord en de beheerder van het domein om alles goed in kaart te krijgen. Er waren een aantal doelen waar dit project aan moest voldoen. Dit project ligt erg dicht aan ons hart aangezien wij geboren en getogen zijn in Wilbertoord. Het was daarom ook een eer om een vernieuwde website te creëren die het dorp online zou verbinden. We hebben samen gewerkt met de vrijwilligers van Vereniging Wilbertoord en de beheerder van het domein om alles goed in kaart te brengen. Er waren een aantal doelen waar dit project aan moest voldoen. Het eerste doel was een verbeterd design, er moest een nieuwe uitstraling komen waarbij "less is more" centraal stond. Ook moest de site ieder aspect van Wilbertoord met elkaar verbinden. Dit heeft ervoor gezorgd dat: Het een van meest diverse websites is geworden die we ooit hebben gemaakt. Het brengt zowel actualiteiten als de geschiedenis samen. Daarnaast was het belangrijk dat iedere vereniging goed gerepresenteerd werd op de website. Dit hebben wij gerealiseerd door middel van iedere vereniging een eigen pagina te geven. Ook hebben meerdere verenigingen geparticipeerd om de content voor de website te regelen. Al bij al was dit een hartverwarmend project waarop wij altijd met trots en blijdschap op terug zullen kijken.

Adres

Zonnedauwstraat 10
5455GX Wilbertoord

E-mail

Telefoon

Adres
Zonnedauwstraat 10
5455GX Wilbertoord

E-mail

Telefoon